Shirat për përurimin e përfunduar

New!Efektet e mëndafshit
New! silver
New! me insekte
dyfishtë me ngjyrë
model dru
Mostrat
Aluline DUO
Aluline 1 а
Aluline
Аluline New!
Аluline New!
New!
Rainbow gjysmërrethor
Rainbow mostrat
New!
New! lëkurë Python
High А klasë
Mostrat

ALULINIA DUO

Ngjyra të ndryshme kombinim i një udhë. Produkti më i çmuar në treg. Kjo përfaqësojnë punën e kërkesave profilati Gildo së tregut.

GLOSS ALULINIA LARTË

Absolutisht e re! në treg, kjo këngë janë në dispozicion në hromonizing dhe të përfundojë ari magjistare japin sipërfaqe prej efektit pasqyrë të veçantë.

DRU DHE FANTASY

Alulinia Real në ngjyrë të rrethuar prej druri që kthen çdo fantazi tuaj në vija dekorative me ngjyra absolutisht ekskluzive

  Gjerësi  

 Trashësia Trashësia
 14мм  1мм 2мм
 20мм 1мм 2мм
22мм 1мм 2мм
23мм 1мм 2мм
26мм 1мм 2мм
30мм 1мм 2мм
32мм 1мм 2мм
36мм 1мм 2мм
43мм 1мм 2мм
47мм 1мм 2мм
56мм 1мм 2мм

ALULINIA RAINBOW

Rrumbullakosura gjurmët që përfaqësojnë ngjyrat e ylberit.

Ato janë prodhuar në versionin mat dhe me shkëlqim.

Idea për sipërfaqet ujdisje lakuar.

  Gjerësi       Trashësia   
 22мм 2,5
Copyright, 2012