Ne ofrojmë

Makina manual, drejtvizor, curveslinear edgebanders të gjithë llojet e bordurë kaseta, me mundësinë edgebanders kënd,
-“NEW” R.A.M.B.O.– Modeli i ri manual edgebanders

Makina edgebanding dhe përpunimit profilin,

Makinë me dy shpata o përfunduar trajtimin e të gjitha llojet e bordurë kaseta,

Zgjidhje të madhe të mbledhësit e pluhur dhe sistemeve të CNC Industrial tifozët,
Industrial tifozët,
Elektrik transportuesit,

Makina shtypëse me vakum veshje në 2D dhe 3D,
-NEW Makina shtypëse për derdhur forma të ndryshme
-NEW Makina shtypëse për të nxehtë formimin e forma të ndryshme të dosjeve të fotografi dhe aplikimet.
-NEW Hidraulike shtypëse.

Makina sanders dhe përpunimit profilin e drurit: njëanshëm, njëanshme të dyfishtë, këndore, oscillatory,
-NEW Automatic polirka thashetheme shlajferica me shkëlqim të lartë
-NEW Brushing makina
-NEW Makina prerja dhe montimi frames

Freza kopje Përpunimi i drurit,

Unique shirita metalike prej alumini me sipërfaqe edgebanders me cilësi të lartë dhe pasqyrë efekte,
-NEWaplikacionet e lëkurës pitonska e insekteve , efekti prej mëndafshi

Ngjitja për shtypëse, shtyn vakum.

 

Rreth Nesh

KIP INTERNATIONAL SHPKNJP SHKUP është themeluar në fundin e vitit 2004 dhe është në pronësi private.

 

Ideja kryesore për themelimin e kompanisë vjen nga qëllimi për tua ofruar makinat me cilësi dhe lëndët riprodhuese nga prodhueset më të njohura në tregun tonë dhe më gjerë. Ato janë përcaktuar për ndërmarrjet e vogla e të mesme në fushën e prodhimit të mobiljeve, të cilët e kanë mundësinë për zmadhimin e asortimanit prodhuese për tua ndjekur trendin botëror.

Copyright, 2012