Makina shtypëse me vakum

OMNIFORM

 

Prodhues OMNOFORM i shtypëse me vakum ofron nevojat në prodhimin tuaj.OMNIFORM Modeli 130S / D me dy Desktop mundëson prodhimin efektiv serik. Ne përfaqësojmë nderin dhe kënaqësinë për të ju ndihmuar në zgjedhjen e modelit të kërkuar.

Copyright, 2012