Ngjitja për industrinë e drurit

Specializuar në prodhimin Hot-shkrihet ngjitëse për makinat automatike.

Produkte nga të ndryshme baza EVA , APAO, PA.

Ngjitëse me dhe pa të bashkëngjitni skedarë në dispozicion në differents ngjyra.

Ngjitëse me rezistencë të mirë në temperatura të ulëta dhe të mesme.

Stabiliteti i shkëlqyer termik dhe sjellje gjatë aplikimit.

Një gamë e gjerë ngjitëse për çdo makinë të procesit të prodhimit, ose materiale.

Ngjitëse janë rekomanduar CEHISA, ADAMIK, HOLZ-HERZ , BRANDT , VIRUTEX , IMA , BIESSE , FRAVOL , HEBROCK , CNC/BAZ.

 Pyetni për E-katalogun!

Copyright, 2012