Makineri për të përfunduar strips shirit

Zgjidhje për të përfunduar skajet me shirita të kursimit të kohës pa patur nevojë për anim materiale pjatë duke u përpunuar.Machine është e pajisur me dy blades që të sigurojë përpunimin e sipërme dhe të poshtme.

Parametrat Vlera Njësia
Shpejtësi 13-31000
Fugia e el.motor W 740
Trashësia e fetë mm 10-40
Trashësia e kasëte mm 0,5-3
Voltage v/Hz 230/50
Copyright, 2012