LBK 150

Edge Dubble që pastron me zumpara të mirë të lëkundje edges .Mechanical Plotësoni sërë rollers gërryes: 25 - 30 - 35 - 40 - 45 - 50 mm. Gome makinë Tabela rrip spirale praruar dhe të përkryer balance. Punoj për anën formësimin tilts në 35 ° dhe tavolinë për përpunimin gjobë është fiksuar në 90 o. Kjo i rregullueshëm manualisht cila lejon përdorimin e plotë të rafte trake. Regulatori brendshme që lejon mikrometrichki përshtatet saktësisht për të përcaktuar shtresa të jetë makinë removed.The kërkon vetëm një tufë me sistemin 150 mm diametër thithje dhe për të siguruar efikasitetin në largimin e pluhurit nga sipërfaqja.
Makina është furnizuar me mbulon mbrojtëse për motorin nga pluhuri dhe manual trajtimin dhe është bërë mbi normat CE.

Copyright, 2012