Edgebanders portable

Manual speed

Manual speed 62

Manual plus

Manual

Lejo drejtvizor, curveslinear dhe kënddrejtë buzë banding në të gjitha llojet e shirit shirita me një trashësi prej 0.4 deri në 3 mm dhe gjerësi deri 62 mm. Ato janë prodhuar në katër modele:

Manual – një model bazë,

Manual PLUS – sistemi temperatura rregullator,

Manual SPEED - temperatura rregullator të sistemit dhe me shpejtësi regilator edgebanding,
Mundësia e buzë-banding kënd.

Manual SPEED 62 – model i lartë i projektuar për edgebanding në materialin pjatë me trashësi maksimale deri 62 mm.Machine është e pajisur me një temperaturë të sistemit rregullator në 200 ° C,
Rregullojë shpejtësinë dhe kapacitetin e zam enë prej 450 g.

Makinat kanë certifikatë CE.Panairi ngjarje LIGNA2011 në Hannover MEBEL 2011 në Shkup filloi një seri të re "XL" me karakteristikat e dhëna në tabelë.

Parametri    Njësia    MANUAL XL  MANUAL PLUS  XL    MANUAL SPEED   XL   MANUAL SPEED  62 XL
Tape trashëesia  mm 0,8-3 0,4-3 0,4-3 0,4-3
Detalit trashëesia mm 12-47 12-47 12-47 12-62
Sfera e temperaturës C 160 120-200 120-200 120-200
Para ngrohje herë min 12 8 8  8
Shpejtësi m/min 3,5 3,5 0-3,5 0-3,5
Kapacitet zam g. 450 450 450 450
Peshë gr. 8,3 8,4 8,6 8,9
Tension V/Hz 230/50,110/60 230/50;110/60 230/50;110/60 230/50;110/60
Fugia totale kW 0,8 0,8 0,8 0,8
 
Copyright, 2012