LVO 150 T

Edge njëanshme pastron me zumpara mekanike të grupit. Duket luhatje rregullohet nga 0 deri në 15 pjesë mm.The tërë rrugën pastron me zumpara mund të anoj nga vertikal në 45 °. Makina është e pajisur me një grup të veçantë të pjesëve shtesë të shpejt të transformuar nga një makinë standarde për lëmues buzë të bukura sipërfaqet e drurit në makinë saktësi për sandings buzë të bukura edges.Makine kërkon vetëm dy kthetrat për çdo diametër thithje e 100 mm të cilat sigurojnë largimin efikas të pluhurit nga sipërfaqja e punës.

Set i gërryes Miks compactors 25-30-35-40-45-50 diametër makinë mm.The është furnizuar me një lëmues buzë kasetë, një sërë compactors gërryes të përziera dhe trajtimi manual.

Karakteristikat teknike

  • Engine ..... 2.25kW
  • Motor për lëkundje gërryes ..... 0,11 kW
  • Shpejtësia e track.....14m/sek
  • Dimensionet e pista ..... 150x2640mm
  • Përmasat e tabelës pune ..... 950x450mm
  • Dimensionet e përgjithshme ..... 1700x1000x1150mm
  • Peshe neto ..... 300 kg
  • Option Gërryes kasetë gjerësi 200mm .....
Copyright, 2012