LBK 150 VERSION 3P

Ku modeli pastron me zumpara është motorrike avantazh vertikalisht e plotë të pista. Duke punuar tavolinë për anën formësimin tilts nga 0 deri në -45 ° dhe tavolinë për përpunimin e një hark të mirë për +35 o.

Karakteristikat teknike

  • Udhë motor të sillte lëmues ..... 3kW
  • Motor për lëkundje ..... 0,38 kW
  • Shpejtësia e pista për lëmues buzë ..... 14m/sek
  • Dimensionet e pista për lëmues avantazh ..... 150x2640mm
  • Përmasat ..... 1820x1050x1470mm
  • Pesha ..... 400 kg.

LBK 150 VERSION 3P

Copyright, 2012