Freza kopje

Gamë të gjerë të freza kopje ERREDI, MEDIA i STANDARD Ju lejon të njëjtën kohë të bëra nga 2 deri në 20 kopje. Ne përfaqësojmë nderin dhe kënaqësinë për të ndihmuar në zgjedhjen e modelit të kërkuar.
Ни преставува чест и задоволство да Ви помогнеме при изборот на потребниот модел

2 SPINDLES

  • gjerësia e punës 800mm
  • distanca midis 450mm.

TABELAT

  • tavolina çeliku të veshura me dru e bën për një sipërfaqe të rrumbullakosura mirë.
Copyright, 2012