Ne ofrojmë

Makina manual, drejtvizor, curveslinear edgebanders të gjithë llojet e bordurë kaseta, me mundësinë edgebanders kënd,
-“NEW” R.A.M.B.O.– Modeli i ri manual edgebanders

Makina edgebanding dhe përpunimit profilin,

Makinë me dy shpata o përfunduar trajtimin e të gjitha llojet e bordurë kaseta,

Zgjidhje të madhe të mbledhësit e pluhur dhe sistemeve të CNC Industrial tifozët,
Industrial tifozët,
Elektrik transportuesit,

Makina shtypëse me vakum veshje në 2D dhe 3D,
-NEW Makina shtypëse për derdhur forma të ndryshme
-NEW Makina shtypëse për të nxehtë formimin e forma të ndryshme të dosjeve të fotografi dhe aplikimet.
-NEW Hidraulike shtypëse.

Makina sanders dhe përpunimit profilin e drurit: njëanshëm, njëanshme të dyfishtë, këndore, oscillatory,
-NEW Automatic polirka thashetheme shlajferica me shkëlqim të lartë
-NEW Brushing makina
-NEW Makina prerja dhe montimi frames

Freza kopje Përpunimi i drurit,

Unique shirita metalike prej alumini me sipërfaqe edgebanders me cilësi të lartë dhe pasqyrë efekte,
-NEWaplikacionet e lëkurës pitonska e insekteve , efekti prej mëndafshi

Ngjitja për shtypëse, shtyn vakum.

 

Fillimi

Të nderuar vizitorë,

 

Ju faleminderit për vizitën tuaj !!!
Në portalin tonë të internetit janë paraqitur disa nga prodhimet që i ofron kompania KIP INTERNATIONAL nga Shkupi. KIP INTERNATIONAL SHPKNJP Shkup është një kompani që ofron makina dhe lëndët riprodhuese për përpunimin e drurit dhe materialet e tipit pllakor që janë pjesë përbërëse e programeve të prodhimit të kompanive me renome botërore:

Copyright, 2012