Makina shtypëse me vakum

ADAMIK

Makina shtypëse me vakum 300/130/HH modeli AR nga 2011 me mënyrën e veprimit me ajër të nxehtë ofron shtresë të cilësisë, të fletë rimeso letre dhe dyerve PVC dhe bordet skaj, dyer kuzhine krahë dhe elemente bending në lartësi deri në 500 mm sipas parimit të ""sanduiç metodë (duke bërë forma të parregullta të vendosura në një myk përshtatshme). Modelet janë të pajisura me pompë Becker vakum me dy filtra dhe matjen e 16,25, ose 40 m3 / h cilat sigurojnë presionin se 9000 kg/m2 e cila mund të rregullohen me anë të rregullatorit të veçantë vlerat më të vogla në varësi të nevojave të procesit të prodhimit.

Modeli Tulse ketë Çertifikatën CE. 

Parametrat 

Njësia Vlera   Vlera membrane Njësia   Vlera

Sipërfaqe pune

  2850х1150   mm Elasticitet max deri në  700      %

Pompë vakumi

  16,25,40   m3/h Temperatura 110 e 230     C

Përmasat

  3054x1400x1520     mm Përmasat 3100x1320x2.5    mm

Peshë

   275+60    kg. Paketimi  150x1350    mm

Forcë

   4,55/4,75/5,25 Peshë  /     kg
Tension    400   V ---  /  /

Pune temp..

  max deri në 70 ---  /  /
 


 Jordan Aj1 MID True Blue,air Jordan 1 MID Aj1,air Jordan 1 MID Aj1 Wasp Acid Blue Men Basketball-shoes 554724-415 Jordan Aj1 MID True Blue,air Jordan 1 MID Aj1,air Jordan 1 MID Aj1 Wasp Acid Blue Men Basketball-shoes 554724-415
Copyright, 2012