Ви нудиме

Машини за рачно, криволиниско и праволиниско кантирање на сите типови на кант ленти,со можност за кантирање под агол,
-“NEW” R.A.M.B.O.– нов модел на рачна кантерицa

Машини за кантирање и профилна обработка,

Машина со два ножа за завршна обработка на сите типови на кант ленти,

Голем избор на отсисувачи на прашина и ЦНЦ системи,
Индустриски вентилатори,
Електрични транспортери,

Мембрански вакум преси за обложување во 2Д и 3Д,
-NEW Преси за обликување на различни форми
-NEW Преси за топло обликување на разлицни форми со нанесување на слики и апликации.
-NEW Хидраулични преси.

Машини за шмирглање и профилна обработка на дрво: еднострани, двострани, аголни, осцилаторни,
-NEW Автоматска трачна шлајферица со полирка за висок сјај
-NEW Четкарици ( Брусни машини )
-NEW Машини за сечење и составување на рамки

Копир фрези за обработка на дрво,

Уникатни металик ленти за кантирање со алуминиумска подлога со врвен квалитет и ефект на огледало,
-NEW дезени : питонска кожа,апликации на инсекти,ефект на свила

Лепила за кантерици, вакум преси.

 

За нас

КИП ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДООЕЛ од Скопје е компанија основана кон крајот на 2004 год. и е во целосна приватна сопственост.

 

Водечката идеја за основање на компанијата е произлезена од намерата за понуда на квалитетни машини и репроматеријали од реномирани светски производители на нашиот пазар и пошироко. Истите се наменети за мали и средни компании од областа на производството на мебел, на кои им се нуди можноста за зголемување на производствениот асортиман со пратење на светските трендови.

Copyright, 2012