Ви нудиме

Машини за рачно, криволиниско и праволиниско кантирање на сите типови на кант ленти,со можност за кантирање под агол,
-“NEW” R.A.M.B.O.– нов модел на рачна кантерицa

Машини за кантирање и профилна обработка,

Машина со два ножа за завршна обработка на сите типови на кант ленти,

Голем избор на отсисувачи на прашина и ЦНЦ системи,
Индустриски вентилатори,
Електрични транспортери,

Мембрански вакум преси за обложување во 2Д и 3Д,
-NEW Преси за обликување на различни форми
-NEW Преси за топло обликување на разлицни форми со нанесување на слики и апликации.
-NEW Хидраулични преси.

Машини за шмирглање и профилна обработка на дрво: еднострани, двострани, аголни, осцилаторни,
-NEW Автоматска трачна шлајферица со полирка за висок сјај
-NEW Четкарици ( Брусни машини )
-NEW Машини за сечење и составување на рамки

Копир фрези за обработка на дрво,

Уникатни металик ленти за кантирање со алуминиумска подлога со врвен квалитет и ефект на огледало,
-NEW дезени : питонска кожа,апликации на инсекти,ефект на свила

Лепила за кантерици, вакум преси.

 

Почетна

Почитувани посетители,

 

Ви благодариме за посетата!!!
На нашиот веб портал се презентирани дел од производите кои ги нуди компанија КИП ИНТЕРНАЦИОНАЛ од Скопје. КИП ИНТЕРНАЦИОНАЛ Дооел е компанија која Ви нуди машини и репро материјали за обработка на дрво и плочест материјал од производните програми на реномирани светски компании:

Copyright, 2012