NTC 1600

Машина за шмирглање со трака за механичко осцилирање. Целиотдел за шмирглање рачно се регулира по вертикала за да овозможи целосно искористување на траката. Комплет од абразивни ваљаци со дијаметар 25-30-35-40-45-50 мм.Гумен погонски каишник, спирално обложен и одлично избалансиран.Главната работна маса е фиксна.На машината и е потребна самоедна спојка, со дијаметар од 100 мм, за системот за вшмукување. Машината за шмирглање се испорачува со капаци за моторот за заштита од прашина и упатство за ракување.

Машината е изработена по ЦЕ норми.

OПЦИЈА :За трака со висина од 200 мм

Технички карактеристики

  • Мотор.....3kW
  • Мотор за осцилација.....0,5кс
  • Брзина на абразивна трака.....14м/сек
  • Димензии на траката.....150x2640мм
  • Севкупни димензии.....1700x670x1480мм
  • Нето тежина.....350кг
Copyright, 2012