ЛЕНТИ ЗА ЗАВРШНА ОБРАБОТКА

Ново! ефект на свила
Ново! сребрен
Ново! аплик.на инсекти
Двоколорни
Двоколорни дрво дезен
Примероци
Алулине ДУО
Алулине 1 а
Алулине
Алулине Ново!
Алулине Ново!
Ново!
Виножито полукружни
Виножито примероци
Ново!
Ново! Питонска кожа
Висока А класа
Примероци

АЛУЛИНИЈА ДУО

Различна колор комбинација на една трака.Најченет производ на пазарот.Ова претстаавува дело на Гилдо профилати на барањата на пазарот.Нема лимит во комбинациите како што ни фантазијата нема лимит.

АЛУЛИНИЈА ВИСОК СЈАЈ

Апсолутно Ново! на пазарот,овие траки се достапни во хромозирана и златна завршница кои и даваат на површината специјален ефект на огледало.

ДРВО И ФАНТАЗИЈА

Вистинска алулинија се сo боја на дрво која ја претвара секоја Ваша фантазија во декоративни линии со апсолутно ексклузивни бои.

   ШИРИНА  

  ДЕБЕЛИНА  ДЕБЕЛИНА 
 14мм  1мм 2мм
 20мм 1мм 2мм
22мм 1мм 2мм
23мм 1мм 2мм
26мм 1мм 2мм
30мм 1мм 2мм
32мм 1мм 2мм
36мм 1мм 2мм
43мм 1мм 2мм
47мм 1мм 2мм
56мм 1мм 2мм

АЛУЛИНИЈА ВИНОЖИТО

Заоблени траки кои ги претставуваат боите на виножитото.

Се произведуваат во мат и сјајна верзија.

Идеално за декорирање на заоблени површини.

  ШИРИНА       ДЕБЕЛИНА   
 22мм 2,5
Copyright, 2012