КОПИР ФРЕЗИ

Широка палета на копир фрези поделена во сериите: ERREDI, MEDIA i STANDARD Ви овозможува едновремено да ги изработувате од 2 - 20 копии.
Ни преставува чест и задоволство да Ви помогнеме при изборот на потребниот модел

2 ВРЕТЕНА

  • ширина на работа 800мм
  • растојание помеѓу 450мм

МАСИ

  • челични маси обложени со дрво за прави и заоблени површини.
Copyright, 2012