Мембрански вакум преси

GLOBAL

 1                                                    2                                                 3

Со производната програма на GLOBAL Ви нудиме широка палета на топла преси според Вашите потреби. Претставениот модел овозможува обложување на материјали со фурнир во 2D и пвц фолија во 3D технолошки процес.

Работна стандардна површина: 250x130 см
310x130 см
370x130 см
Можност за димензии по нарачка вонстандардни
Мax. притисок: 10 t/м2
Топлотна единица до 1400C
Работен циклус со топол воздув
18 mm компактна работна површина со 56 усисни точки
SR мембрана со дебелина од 3 мм
Хидрауличен систем за отварање и затварање на капакот
380 V, трофазна
ГАРАНЦИЈА: 2 год., освен на мембраната

Ни преставува чест и задоволство да Ви помогнеме при иѕборот на потребниот модел.

Copyright, 2012